GO CARE ROYAL KORNFRI HUND

Go Care Royal Grain Free Complete Hund - 10 kg.

Afhentningspris 399,00 kr. pr. sæk.

Bestillingsvare

 

Ingredienser

Hermed følger lidt information om de anvendte ingredienser i Go Care Royal Complete Grain free til hund. 

Overskrifterne er anført på samme måde som på emballagerne. De anvendte ingrediensbetegnelser er defineret i gældende EU-lovgivning og skal anvendes ved deklaration af hundemad.

For alle ingredienser gælder, at de er nøje udvalgte og af meget høj kvalitet. Alle ingredienser tilfører foderet ernæringsmæssig værdi – og sikrer at hunden får sit daglige ernæringsmæssige behovdækket.  

Forarbejdet animask protein & hydrolyseret animalsk protein

”Forarbejdet animalsk protein” hhv. ”Hydrolyseret animalsk protein” betyder kød. Ordet ”kød” må ikke anvendes i forbindelse med deklaration af pet food i ingredienser i faldende orden jf. EU forordning 797/2009. Vi har valgt at anføre kødkilderne i parentes efter ”Hydrolyseret animalsk protein”, så varedeklarationen bliver forbrugervenlig.

Go Care Royal Grain Free er baseret på kylling. Og vi tilsætter fersk kyllingelever og – hjerte. Fersk betyder, at kyllingen ikke er forarbejdet på nogen måde (hverken nedfrosset eller varmebehandlet), inden vi anvender den.  Tilsætningen af den helt friske kylling giver en rigtig god smag og duft. Samtidig bidrager den ferske kylling med letfordøjelige proteiner, aminosyrer og vitaminer (A vitamin og B  vitamin)).

Vi får den ferske kylling leveret på køl fra et lokalt slagteri senest 24 timer efter, at kyllingerne er slagtet, og vi laver foderet i umiddelbar forlængelse heraf, så produktet er helt frisk.  Vi tilsætter den ferske kylling til allersidst. Ad denne vej bibeholder vi den gode smag og duft i foderet. Vores fremstillingsproces er unik og derfor er smag og duft noget ganske særligt sammenlignet med hundemad, der kun anvender kødmel.     

Kartoffelstivelse

Kartofler er et glutenfrit alternativ til korn. Kartoflen hører til blandt verdens mest dyrkede afgrøder. Kartoflen kom til Europa i 1500 tallet. 

Nogen vil sige, at hunde ikke kan fordøje kartofler. Det er rigtigt, at nogle hunde ikke kan fordøje rå kartofler, og mange hunde tåler heller ikke kogte kartofler fra middagsbordet af den årsag, at de ikke kan fordøje stivelsen. I de kartofler vi anvender, er stivelsen nedbrudt ved hjælp af varme, så alle hunde kan tåle dem.    

Kartofler er kulhydrater og bidrager med god energi.

Kartofler er i dag omdiskuterede; mange tror, at man bliver tyk af kartofler, og at de ikke er ligeså sunde som andre grønsager. Det er ikke rigtigt. Kartoflen har faktisk en førerposition: Det er den råvare, der mætter mest med færrest kalorier. Mange har fået et forkert indtryk af kartoflen godt hjulpet af anti-kulhydrat- bølgen, der har fået mange til at frygte stivelse. Men kartofler er altså ikke ”dårligt selskab”.   

Ærter

Ærter har været kendt og dyrket i mange tusind år. Vi har en stor produktion af ærter i Danmark og er sammen med det øvrige Skandinavien verdensberømte for den gode kvalitet. Vores klima er ideelt til ærtedyrkning.

Ærter er sunde, fordi de indeholder mange fordøjelsesfremmende fibre og en del mættende proteiner.

Desuden er de fulde af C-vitaminer, der bl.a. styrker immunforsvaret. Ærter bidrager også med niacin, som er vigtig for produktion af hormoner og folat, der har betydning for kroppens blodproduktion. 

Animalsk fedtstof (fjerkræ/kylling)          

Fjerkræfedt bidrager med rigtig god smag og masser af energi. Fjerkræfedt har et højt indhold af den essentielle fedtsyre, linolsyre, der hører til omega-6 familien.

Roesnitter

Roefibre har været anvendt som kosttilskud siden middelalderen og ikke uden grund, for de naturlige fibre har en præbiotisk effekt, dvs. de understøtter udviklingen af sunde mælkesyrebakterier i tarmsystemet.

 Fibrene suger vand til sig og bidrager dermed også til en god væskebalance i kroppen.

Hestebønner

Kært barn har mange navne, og hestebønne kaldes derfor også for vælsk bønne eller favabønne. Det er ikke en bønne, men en vikke! Blomsterne er hvide. Hestebønner indeholder ca. 32 % protein og er dermed velegnet til foder.

Samtidig er hestebønner et rigtig godt alternativ til sojabønner. Hestebønner produceres i Danmark – det gør sojabønner ikke.   

Æbler

Rigtig mange hunde er glade for æbler. Æbler indeholder gode fibre:

MOS (mannan oligosakkarider) hjælper med at reducere antallet af patogene bakterier i tarmsystemet. MOS bidrager også til en god fordøjelse, øget velvære og energi.

FOS (frugto-oligosakkarider) er fibre, som findes naturligt i frugt og grønsager. Lidt populært kan man sige, at FOS virker som en slags gødning for de sunde tarmbakterier (præbiotika) og er med til at styrke den sunde tarmflora og holde maven i god form. 

Fiskeolie (koldpresset lakseolie)

Go Care Royal anvender lakseolie fra norske laks, der anses for at være de reneste i verden.

Lakseolie bidrager med en god smag og er den bedste kilde til de sunde omega 3 fedtsyrer, der består af EPA/DHA fedtsyrekæder. Disse er vigtige for en normal udvikling af hhv. vedligehold af alle kroppens funktioner – fra fosterstadiet. Omega-3 fedtsyrer er en vigtig del af cellernes opbygning i hud og pels.

Vegetabilsk olie (rapsolie)

Raps kender vi fra de flotte gule marker, vi ser om foråret. Raps dyrkes blandt andet med henblik på produktion af rapsolie.  Go Care Royal anvender raffineret rapsolie. 

Omega-3

Omega-3 familien er en gruppe af fedtsyrer, der findes i især fiskeolie. Nogle omega-3 fedtsyrer er essentielle for unge dyr – dvs. kroppen behøver dem, men kan ikke selv danne dem og derfor skal de tilføres gennem maden.

Omega-3 fedtsyrer er vigtige for mange af kroppens funktioner.  

Omega-3 virker også anti-inflammatorisk og bidrager til at holde hud og pels sund og blank.   

I Go Care Royal Grain Free bidrager lakseolie og hørfrø med de vigtige fedtsyrer.     

Omega-6

Også familien af omega-6 fedtsyrer indeholder essentielle fedtsyrer. De er nødvendige for kroppens funktioner og skal også tilføres gennem maden.  

Boost effekt ved kombination af omega 3 og omega 6 fedtsyrer   

Go Care Royal anvender Omega 3 og 6 i et nøje afbalanceret forhold. Denne blanding virker rigtig godt i kombination med vitamin C. Det første meget tydelige tegn på denne virkning er en smuk og skinnende pels.

Hørfrø

Hørfrø kommer fra en plante med smukke blå blomster.  Den dyrkes i mange haver og stammer  oprindeligt fra subtropiske egne af verden. Frøene har et højt indhold af omega-3 fedtsyrer - af samme grund anses frøene som ”super food given by nature” og bidrager til en god fordøjelse.

Lecitin

Lecitin findes naturligt i æg, mælk, fiskeprodukter, raps, grønsager, kartofler og nødder. Lecitin er et fedtstof, der er vigtigt for mange vitale processer i kroppen. Alle kroppens celler indeholder lecitin.  Lecitin er vigtig for mange af kroppens funktioner som f.eks. hjerte, lever, nerver og hukommelse. 

 Ølgær

Ølgær er et naturligt produkt og bliver lavet af gærsvampen ”saccharomyces cerevisiae”, der har været anvendt til brygning siden oldtiden.  Ølgær anvendes også som kosttilskud, da det er en god, naturlig kilde til forskellige B-vitaminer (B-vitamin komplex) og selen.  

B-komplex vitaminerne i ølgær er B1 (thiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), B5 (pantoten syre), B6 (pyridoxin), B9 (folsyre) og H eller B7 (biotin). Vitaminerne hjælper med at omsætte kulhydrater, proteiner og fedt til energi. B-vitaminer er også vigtige for at opretholde et sundt nervesystem, en god fordøjelse, og bidrager også til at holde hud, pels, mund og lever i orden

Natriumklorid

Natriumklorid er salt. Vi tilsætter en lille smule salt, fordi kroppen har brug for lidt salt for at kunne opretholde en normal væskebalance.

Cikorieinulin

Den smukke cikorieplante med blå blomster  stammer oprindeligt fra Middelhavsområdet og har været kendt langt før Kristus. I Europa blev den dyrket under 2. Verdenskrig og anvendt til fremstilling af kaffeerstatning. Cikorieinulin er ekstrakt fra plantens rod og er fordøjelige fibre med en præbiotisk effekt. Præbiotisk betyder, at fibrene understøtter vækst af bifido bakterier (de gode, sunde bakterier) i tarmsystemet.

Ad denne vej er de med til at reducere antallet af dårlige bakterier (de dårlige, sygdomsfremkaldende bakterier). Samtidig bidrager fibrene til at holde maven i form.     

Kaliumklorid

Kaliumklorid er mineralsalt, der er kemisk sammensat af kalium og klorid. Kalium er elektrolytter  og er med til at regulere væskebalancen (kroppens mulighed for at udskille natriumklorid (salt) afhænger af kalium), blodtrykket og funktionen af nerve- og muskelceller, herunder hjertet.

Kalium findes naturligt i mange fødevarer: Kartofler, bønner, grønsager, frugt og nødder.       

Natriumfosfat

Natriumfosfater er aktive stoffer, som binder kalk. Denne kalkbinder hjælper med at forebygge dannelsen af tandsten og sikre en god mund- og tandhygiejne.

Kelateret /organisk selen

Kelaterede organiske mineraler sikrer optimal biologisk tilgængelighed og hjælper til at understøtte muskel funktion og immunforsvar, samt hudens nydannelse af celler. Forskning har vist, at kroppen nemmere kan optage kelaterede spormineraler end spormineraler i sin rene form. Kelateret vil sige, at spormineralet er bundet til små proteiner/aminosyrer.

 Naturlige antioxidanter

Go Care Royal anvender naturlige antioxidanter som konserveringsmiddel. Vi anvender en blanding af rosmarinekstrakt, naturlige tokeferoler og citronsyre. 

En antioxidant er et molekule, der forhindrer, at andre molekuler oxiderer (ilter); gør de det, så er der en risiko for, at der produceres såkaldte  frie radikater, der kan gøre foderet harsk og dermed skade foderet. 

Rosmarin er en stedsegrøn krydderurt med oprindelse i Middelhavsområdet. Den dyrkes både til kulinarisk og medicinsk brug. Rosmarin indeholder mange værdifulde, aktive stoffer inklusiv antioxidanterne carnosinsyre og rosmarinsyre,der virker konseverende. Rosmarin har et højt indhold af jern, kalcium og vitamin B6. Planten bidrager også til en god fordøjelse og har været anvendt i tusinder af år – det forlyder, at den græske gudinde Afrodite var svøbt i rosmarin, da hun steg op af havet.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.05 | 23:31

Hej Birgitte
Jeg ligger dem i hyndeboksen til dig.
Vil du være sød at mobilpay mig når du henter. (22911895)
Tak.

Mvh Alice
Tømrergaardens hundefoder

...
20.05 | 19:43

Hej. Så har katten spist op. Kan jeg hente 2 sække bilanx kattefoder a 10 kg i morgen ?
Med venlig hilsen Birgitte Munk

...
06.01 | 21:18

Hej Marianne
Send mig en mail på tomrergaardenshundefoder@mail.dk så skal jeg sende den til dig.
Det fylder for meget til at jeg kan ligge det ind her.
Tak

...
06.01 | 09:56

Hej.
Jeg kan ikke finde en indholdsfortegnelse på Bilanx complete. Jeg overvejer et foderskifte fra Gocare royal active. og vil gerne kunne sammenligne indhold

...
Du kan lide denne side