Racinel Cat Senior FC - 3 kg.

Racinel Cat Senior FC - 3 kg.

Afhentningspris 149,00 kr. pr. pose


Tørfoder fra Racinel

Kattefoder udviklet specielt til ældre katte. Foderet er danskproduceret og indeholder gårdproducerede, nordiske råvarer og lever op til høje nærings- og fødevareproduktionsstandarder. Tørfoderet indeholder ekstra kalorier og mindre fosfor.

  • Dansk produceret
  • Udviklet af dyrlæger
  • Fersk kylling
  • Indeholder fisk der er MSC- og Marin Trust certificeret
  • Indeholder skandinavisk produceret ingredienser
  • Ekstra kalorier
  • Mindre fosfor
  • Støtter led og muskler

Velsmagende kvalitetsfoder
Tørfoderet er proteinrigt og indeholder ingredienser af høj kvalitet bl.a. fersk kylling, der hjælper seniorkatte med at optage flere vitale næringsstoffer og giver dem den ekstra energi, de har brug for. Foderet indeholder også flere kalorier for at give ældre katte den ekstra energi, de har brug for. Foderet indeholder glucosamin, chondroitin og omega-3 fedtsyrer (fra lakseolie) til at støtte led og muskler. Der er mindre fosfor i for at mindske presset på nyrerne hos seniorkatte.

Racinel Nordic
Indeholder højkvalitetsprotein, der giver aktive hunde flere næringsstoffer. Racinel Nordic bruger 8% fersk kylling, fordi det giver god smag, bedre fordøjelse og bedre optagelse af flere af de vitale næringsstoffer, som hunde har brug for.

Med protein af høj kvalitet hjælper foderet også med at opretholde muskelmasse og giver essentielle omega-3 og -6 fedtsyrer, som giver sundere hud og skinnende pels.

Foderet er danskproduceret og afspejler det bedste fra Norden. Det indeholder gårdproducerede, nordiske råvarer og lever op til høje nærings- og fødevareproduktionsstandarder. Racinel nordisk hundefoder opfylder eller overgår FEDIAF-retningslinjerne (den europæiske standard for hunde- og katte foder).

Lokalt fanget fisk
Foderet indeholder fisk fra Racinels lokale skandinaviske fiskeri, som er MSC- og Marin Trust certificeret for at sikre bæredygtigt råmateriale. Der bruges laks, sild, brisling, tobis & 
blåhvilling.

Fra nordens marker
Racinel Nordic indeholder lokale skandinaviske kornfrie Favabønner produceret i tæt samarbejde med egne lokale landmænd. Favabønner bidrager med kulhydrater med et moderat glykæmisk indeks og giver derfor en optimal fordøjelse.

Om Racinel
Racinels produkter er produceret med udgangspunkt i deres unikke blanding af videnskabelig erfaring, viden om kæledyr og foder samt respekt for naturen og kærligheden til kæledyr. Derfor skaber Racinel premium-produkter, som er elsket af deres loyale kunder og lodne venner.

Specifikationer
Mærke Racinel
Type Tørfoder
Serie Nordic
Kattens alder Senior
Smag Fjerkræ
Økologisk Nej
Kornfri Ja
Indhold 3 kg

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.05 | 23:31

Hej Birgitte
Jeg ligger dem i hyndeboksen til dig.
Vil du være sød at mobilpay mig når du henter. (22911895)
Tak.

Mvh Alice
Tømrergaardens hundefoder

...
20.05 | 19:43

Hej. Så har katten spist op. Kan jeg hente 2 sække bilanx kattefoder a 10 kg i morgen ?
Med venlig hilsen Birgitte Munk

...
06.01 | 21:18

Hej Marianne
Send mig en mail på tomrergaardenshundefoder@mail.dk så skal jeg sende den til dig.
Det fylder for meget til at jeg kan ligge det ind her.
Tak

...
06.01 | 09:56

Hej.
Jeg kan ikke finde en indholdsfortegnelse på Bilanx complete. Jeg overvejer et foderskifte fra Gocare royal active. og vil gerne kunne sammenligne indhold

...
Du kan lide denne side