Racinel Cat Sterilized FC - 3 kg.

Racinel Cat Sterilized FC - 3 kg.

Afhentningspris 149,00 kr. pr. pose
Bestillingsvare

Tørfoder fra Racinel

Kattefoder udviklet specielt til steriliserede katte. Foderet er danskproduceret og indeholder gårdproducerede, nordiske råvarer og lever op til høje nærings- og fødevareproduktionsstandarder.

  • Dansk produceret
  • Udviklet af dyrlæger
  • Fersk kylling
  • Indeholder fisk der er MSC- og Marin Trust certificeret
  • Indeholder skandinavisk produceret ingredienser
  • Minimerer hårboller

Velsmagende kvalitetsfoder
Tørfoderet er proteinrigt og hjælper hjælper katte med at optage flere vitale næringsstoffer og giver dem den ekstra energi, de har brug for. Foderet indeholder omega-3 fedtsyrer fra lakseolie, der er godt for led og muskler. Desuden indeholder foderet letfordøjelige ingredienser og funktionelle fibre som fructo-oligosaccharider, psylliumskaller, mojave yucca og sukkerroer, der støtter fordøjelsen og får din kat til at føle sig mæt i længere tid. Foderet minimerer hårboller og er velsmagende, sundt og sikkert for dit kæledyr.

Racinel Nordic
Indeholder højkvalitetsprotein, der giver aktive hunde flere næringsstoffer. Racinel Nordic bruger 8% fersk kylling, fordi det giver god smag, bedre fordøjelse og bedre optagelse af flere af de vitale næringsstoffer, som hunde har brug for.

Med protein af høj kvalitet hjælper foderet også med at opretholde muskelmasse og giver essentielle omega-3 og -6 fedtsyrer, som giver sundere hud og skinnende pels.

Foderet er danskproduceret og afspejler det bedste fra Norden. Det indeholder gårdproducerede, nordiske råvarer og lever op til høje nærings- og fødevareproduktionsstandarder. Racinel nordisk hundefoder opfylder eller overgår FEDIAF-retningslinjerne (den europæiske standard for hunde- og katte foder).

Lokalt fanget fisk
Foderet indeholder fisk fra Racinels lokale skandinaviske fiskeri, som er MSC- og Marin Trust certificeret for at sikre bæredygtigt råmateriale. Der bruges laks, sild, brisling, tobis & 
blåhvilling.

Fra nordens marker
Racinel Nordic indeholder lokale skandinaviske kornfrie Favabønner produceret i tæt samarbejde med egne lokale landmænd. Favabønner bidrager med kulhydrater med et moderat glykæmisk indeks og giver derfor en optimal fordøjelse.

Om Racinel
Racinels produkter er produceret med udgangspunkt i deres unikke blanding af videnskabelig erfaring, viden om kæledyr og foder samt respekt for naturen og kærligheden til kæledyr. Derfor skaber Racinel premium-produkter, som er elsket af deres loyale kunder og lodne venner.

Specifikationer
Mærke Racinel
Type Tørfoder
Serie Nordic
Kattens alder Voksen
Smag Fjerkræ
Økologisk Nej
Kornfri Nej
Indhold 3 kg

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.05 | 23:31

Hej Birgitte
Jeg ligger dem i hyndeboksen til dig.
Vil du være sød at mobilpay mig når du henter. (22911895)
Tak.

Mvh Alice
Tømrergaardens hundefoder

...
20.05 | 19:43

Hej. Så har katten spist op. Kan jeg hente 2 sække bilanx kattefoder a 10 kg i morgen ?
Med venlig hilsen Birgitte Munk

...
06.01 | 21:18

Hej Marianne
Send mig en mail på tomrergaardenshundefoder@mail.dk så skal jeg sende den til dig.
Det fylder for meget til at jeg kan ligge det ind her.
Tak

...
06.01 | 09:56

Hej.
Jeg kan ikke finde en indholdsfortegnelse på Bilanx complete. Jeg overvejer et foderskifte fra Gocare royal active. og vil gerne kunne sammenligne indhold

...
Du kan lide denne side