Go Care Puppy

Go Care Puppy - 15 kg.

Afhentningspris 349,00 kr. pr. sæk.
BestillingsvareSe fuldstørrelse billede

GoCare Puppy er et fuldkostfoder til hvalpe og diegivende tæver. Foderet er også velegnet til drægtige tæver i de sidste uger før fødsel og i hele diegivningsperioden. Forskning har vist, at visse næringsstoffer går videre til hvalpene gennem modermælken. Hvalpe er derfor lettest at fravænne på det foder, som tævehunden har fået.

Foderet indeholder samtlige livsnødvendige næringsstoffer ifølge lovgivning og internationale anbefalinger.

Dosering: Følg nøje fodringsvejledningen på emballagen.

Husk at hunde altid skal have adgang til rigelig frisk drikkevand.

Råvarekategorier: Korn, ris, kød og animalske biprodukter, vegetabilske biprodukter, olie og fedtstoffer – herunder Omega 3 og 6, vegetabilske biprodukter, mælk og mælkeprodukter, gær og gærprodukter, grønsager, fisk og fiskeprodukter, mineralstoffer.

Ingen soja, GMO, farve eller konserveringsmidler.

Omsættelig energi (OE) pr. 100 g.: 352 Kcal =1475 KJ.

Omsættelig energifordeling pr. 100 g.: Råprotein 27%, råfedt 35%, NFE 38%.

Næringsindhold pr. 100 g.: Se venligst faneblad ”Varedeklaration”.

Fodringsvejledning:Skift til fra det ene Hvalpefoder til et andet bør ske gradvist over 10-14 dage.

Diende hvalpe: Fravænning fra modermælken påbegyndes i 5 ugers alderen. I starten bør foderet opblødes med lunken mælk (hundemodermælk/modermælkerstatning – ikke komælk) eller vand. 

Fravænnede hvalpe: Indtil 3 mdrs. alderen fodres i op til 5 daglige måltider. Fra 3-6 mdrs. alderen (store hunderacer senest) fodres i 3 daglige måltider og derefter skiftes til 2 daglige måltider indtil Unghundestadiet indtræder.

Unghundestadiet: Tidspunktet indtræder så forskelligt at det ikke kan angives tilstrækkeligt præcist. I stedet bør du veje din hvalp 1 gang om ugen. Når den ugentlige tilvækst i 2 på hinanden følgende uger begynder at aftage, er din hvalp i ernæringsmæssig forstand blevet en Unghund (Junior). Herfra bør du give ½ mængde Hvalpefoder + ½ mængde voksenfoder i 1-2 daglige afmålte måltider.

Drægtige og Lakterende Tævehunde: Fodres ad libitum. Hvalpefoder bør anvendes til den drægtige Tævehund fra 14 dage før forventet fødsel og i hele diegivningsperioden. Forskning har vist at visse næringsstoffer går videre til hvalpene gennem modermælken. Hvalpe er derfor lettest at fravænne på det foder, som tævehunden har fået.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 21:42

Hej Birgitte
Det kan vi godt finde ud af.
Er du ikke sød at sende mig en mail med din navn og adresse til tomrergaardenshundefoder@mail.dk.
På forhånd tak.

...
22.01 | 20:55

Hej .
Jeg vil gerne købte 2 *10 kg af bilanx complete til min kat. Kan jeg afhente dem lørdag d 25/1 ?
Birgitte Munk

...
19.03 | 20:37

Hej. Hvis man gerne vil købe en 10 kg pose Bilanx complete kattefoder, men ikke bor i nærheden, kan i så sende? Jeg betaler selvfølgelig for fragten. Mvh Hanna.

...
01.12 | 17:50
Min forside har modtaget 6
Du kan lide denne side